Dér Heni második gyereke

Megszületett Dér Heniék második gyermeke

Ahogyan arról mi is beszámoltuk korábban, Dér Heni kifejezetten fitt kismamaként élte meg második terhességét is. A várandós kismama nemrégiben életet adott férjével, Bakos Gergellyel közös második gyermekének, aki a Blanka nevet kapta.

Ahogyan arról mi is beszámoltuk korábban (itt olvashatod cikkünket – A szerk.), Dér Heni kifejezetten fitt kismamaként élte meg második terhességét is. A várandós kismama nemrégiben életet adott férjével, Bakos Gergellyel közös második gyermekének, aki a Blanka nevet kapta.

Tavaly karácsonykor robbant a hír, miszerint Dér Heni és férje második babájukat várják (erről mi itt írtunk- A szerk.). Kislányuk érkezéséhez szeretettel gratulálunk az énekesnőnek és kis családjának és jó egészséget, sok boldog együtt töltött évet kívánunk nekik! Dér Henit már a várandóssága elején sokan nem teljesen értették, miért edz, miközben egy kis élet növekszik benne. Holott pont ez volt az énekesnő oka a mozgásra.

Az örömhírről Dér Heni saját Instagram-posztjában adott hírt, ide kattintva elérheted a megható bejegyzést.

A kislányuk érkezéséhez egész családjuknak még egyszer nagyon sok boldogságot és egészséget kívánunk egész szerkesztőségünk nevében!

A lead kép forrása: Facebook.com / Dér Heni