Rihanna megszült

Megszülethetett Rihanna és ASAP Rocky második gyermeke

Úgy hírlik, a sztárpár újabb babája világra jöhetett az elmúlt hetekben, hiszen a világhírű énekesnő egy ideje már nem mutatkozik nyilvánosan. Az idei Super Bowlon is már állapotosan lépett fel, és rövid időn belül jött számukra a két gyermekáldás. Jó egészséget kívánunk nekik!

Úgy hírlik, a sztárpár újabb babája világra jöhetett az elmúlt hetekben, hiszen a világhírű énekesnő egy ideje már nem mutatkozik nyilvánosan. Az idei Super Bowlon is már állapotosan lépett fel (itt olvashatod el cikkünket – A szerk.), és rövid időn belül jött számukra a két gyermekáldás. Jó egészséget kívánunk nekik!

ASAP Rocky és Rihanna kapcsán az Oscar gála miatt írtunk (ide kattintva eléred ajánlónkat – A szerk.). Az idei Super Bowl fergetegesre sikerült, annak ellenére is, hogy a barbadosi énekesnő már szíve alatt hordta második gyermeküket, erre konkrétan az eseményen derült fény.

Gyönyörű családjuk – amely nemrég a Vogue címlapján is helyet kapott (itt éred el cikkünket – A szerk.) tehát tovább bővül, Rihanna utoljára 5 hete osztotta meg pocakos fotóját saját Instagram-oldalán:

Ha igazak a hírek, akkor nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánunk a négyfős kis családnak!

A lead kép forrása: Facebook.com / Rihanna