Rihanna csodálatos családjával a brit Vogue címlapján

Rihanna csodálatos családjával a brit Vogue címlapján

Mi is hírül adtuk, mekkora showt csinált Rihanna múlt vasárnap a Super Bowl idei Halftime Showjában. Rihanna hat év után tért vissza a színpadra és akármennyire is várandós második gyermekével, a világsajtó legkedveltebb sztárja most is, ahogyan a brit Vogue Magazin címoldalán is őt láthatjuk gyönyörű családjával.

Mi is hírül adtuk, mekkora showt csinált Rihanna múlt vasárnap a Super Bowl idei Halftime Showjában (itt olvashatod a cikkünket – A szerk.). Rihanna hat év után tért vissza a színpadra és akármennyire is várandós második gyermekével, a világsajtó legkedveltebb sztárja most is, ahogyan a brit Vogue Magazin címoldalán is őt láthatjuk gyönyörű családjával.

Rihanna neve egybeforrt a sikerrel és a jövedelmező reklámmal, nem volt még olyan sztár ugyanis, aki például egy Super Bowl döntőt várandósan csinált volna végig.

Visszatérése kapcsán itt mi is írtunk. A reklámhoz olyannyira ért az énekesnő, hogy saját kozmetikai márkáját is egy pillanatra megvillantotta a fellépés előtt.

Személyes kedvencünk Cara Delevigne – angol divatmodell, színésznő és énekesnő – posztja és az eseményen való megjelenése volt, amely lényegében arról szólt, hogy egy Rihanna koncert lett kettészakítva egy amerikai futball mérkőzéssel:

Rihannáért nem kétséges, milliók rajonganak. És aki esetleg még nem, elegendő, hogy megnézze az énekesnőről és csodálatos családjáról készült fotókat a brit Vogue-ban, ami azért is különleges, mert Rihanna nem mutatta meg még így sosem 9 hónapos kisfiát.

Az interjúban az énekesnő egyébként felfedte, hogy idén szeretné újabb, szám szerint 9. stúdióalbumát is megjelentetni, terhesség ide vagy oda. Mi ehhez rengeteg energiát kívánunk!

A lead kép forrása: Facebook.com / Rihanna