Rihanna in red dress

Rihanna várandósan lebegett a Halftime Showban

Ahogyan arról már mi is többször írtunk, Rihanna hat év után visszatért a színpadra, mégpedig nem is akármilyen módon: lebegve, és mint kiderült, ismét várandósan a Super Bowl Halftime Showjában. A fellépés valóban extra lett, ezzel a váratlan bejelentéssel végképp.

Ahogyan arról már mi is többször írtunk (itt és itt is olvashatod cikkeinket – A szerk.), Rihanna hat év után visszatért a színpadra, mégpedig nem is akármilyen módon: lebegve, és mint kiderült, ismét várandósan a Super Bowl Halftime Showjában. A fellépés valóban extra lett, ezzel a váratlan bejelentéssel végképp.

Mint tudható, az NFL döntőjének félidejére szánt showműsor ma már legalább akkora jelentőséggel bír, mint maga a döntő, így itt fellépni kiváltság. JLo például még dokumentumfilmet is készített róla Halftime címmel (itt tettünk róla említést – A szerk.), hogy minden, amit ezidáig a fellépésig tett, mindvégig ide vezetett.

Rihanna gondolt egy merészet és természetesen testi épségét mindvégig kímélve, de várandósan lépett színpadra. S nem csak lépett, konkréten lebegett többtízezer ember előtt a stadionban, amelyet sokmillió ember követett végig élőben a televízióban és online. Rihanna tehát vissza is tért, ugyanakkor mégsem, hiszen újra kisbabát hord szíve alatt.

Jó egészséget kívánunk az egyik legvagányabb sztárkismamának!

A lead kép forrása: Facebook.com / People