Tóth Andi énekesnő

Mérföldkőhöz ért Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata

Tóth Andi és Marics Peti - az énekesnő nyilatkozata alapján - már a kezdetektől összeköltözéssel indult, hiszen mindketten érezték, összetartoznak. A TV2 Sztárban sztár műsorának indulásával kapcsolatos sajtótájékoztatóján megtudhattuk, hogy most közös otthonban bútoroztak már össze és kiskutyájuk is lett.

Tóth Andi és Marics Peti – az énekesnő nyilatkozata alapján – már a kezdetektől összeköltözéssel indult, hiszen mindketten érezték, összetartoznak. A TV2 Sztárban sztár műsorának indulásával kapcsolatos sajtótájékoztatóján megtudhattuk (korábbi cikkünket a témában itt éred el – A szerk.), hogy most közös otthonban bútoroztak már össze és kiskutyájuk is lett.

Mint azt Tóth Andi az említett sajtóeseményen a Borsnak adott interjújában elárulta, már egy ideje együtt él szerelmével. Ám most látták elérkezettnek az időt arra, hogy közös otthonban lakjanak. „Minek töltenénk éveket együtt úgy, hogy nem derül ki, mit hozunk ki egymásból null-huszonnégyben?” – vetette fel az énekesnő.

Biztosan sokan tudnak azonosulni ezzel az állásponttal (a szerelmesekkel kapcsolatosan itt és itt is írtunk ezt megelőzősen – A szerk.). Külön öröm, hogy a költözésük magával hozta, hogy új családtaggal, egy kiskutyával bővült az otthonuk. Ezt az énekesnő Instagram-sztorijában osztotta meg rajongóival.

Fotó: Instagram.com / Tóth Andi

Szívből kívánjuk, hogy örökké tartson a fiatal zenészek boldogsága.

A lead kép forrása: Facebook.com / Tóth Andi – Andee