A Sztárban Sztár versenyzői 2023-ban

Ők lesznek a Sztárban Sztár idei évadának versenyzői

Korábban mi is írtunk róla, hogy zsűritagcsere történt a TV2 műsorának mostani szezonjában: Makranczi Zalán helyét ketten is átveszik Tóth Andi énekesnő és Marics Peti énekes személyében. Nemrégiben azt is megtudhattuk, hétről-hétre kiknek a produkcióit élvezhetjük a képernyők előtt február 19-től.

Korábban mi is írtunk róla, hogy zsűritagcsere történt a TV2 műsorának mostani szezonjában: Makranczi Zalán helyét ketten is átveszik Tóth Andi énekesnő és Marics Peti énekes személyében (itt és itt is olvashatod írásainkat – A szerk.). Nemrégiben azt is megtudhattuk, hétről-hétre kiknek a produkcióit élvezhetjük a képernyők előtt február 19-től.

Múlt héten a TV2 bejelentette, kik lesznek a műsor versenyzői 2023-ban: Oláh Ibolya énekesnő, egykori Megasztár második helyezett, Sipos Tomi, az Irigy Hónaljmirigy tagja, Gubik Petra színésznő és énekesnő, Valkusz Milán a ValMar duóból, Tarján Zsófi, a Honeybeast énekesnője, Molnár Tibi, azaz Trap kapitány, a Tha Shudras együttes énekese, Judy, a Groovehouse énekesnője, Zdroba Patrik énekes, a 2019-es X-Faktor harmadik helyezettje, Halastyák Fanni, művésznevén Nemazalány rapper-énekes, Kamarás Iván színész,  Schoblocher Barbara, a Blahalouisiana énekesnője, Kiss Ernő Zsolt színész, táncos, énekes.

Tóth Andi továbbra is extrém dögös képekkel várja és promotálja a műsort mint az egyik legfiatalabb zsűritag:

Kíváncsian várjuk az első adást és a produkciókat, amelyekre már gőzerővel készülhetnek az előadók.

A lead kép forrása: Facebook.com / Sztárban sztár