Tóth Andi visszatért a színpadra

Tóth Andi rendhagyó visszatérése a színpadra

A TV2 legújabb, szeptember 10-én elindult zenés, szórakoztató 'Mutasd a hangod!' című műsorában Tóth Andi ismét elkápráztatta a nézőket. Nyilván nem újdonság, hogy remekül énekel, annak ellenére, hogy tíz, nagyközönség előtt eltöltött év után visszavonult idén tavasszal. Vagy mégsem?

A TV2 legújabb, szeptember 10-én elindult zenés, szórakoztató ‘Mutasd a hangod!‘ című műsorában Tóth Andi ismét elkápráztatta a nézőket. Nyilván nem újdonság, hogy remekül énekel, annak ellenére, hogy tíz, nagyközönség előtt eltöltött év után visszavonult idén tavasszal. Vagy mégsem?

Tóth Andi kapcsán legutóbb azt a szomorú hírt közölhettük, hogy felhagy az énekléssel (ide kattintva eléred a cikket – A szerk.). Majd arról szóltak a hírek, hogy sajnos márciusban a ValMar énekes frontemberével, Marics Petivel is véget ért szerelmi kapcsolata (ide kattints a cikkért – A szerk.).

A ‘Mutasd a hangod!‘ 2. részében énekelt hatalmasat, amellyel duett partnerét hozzásegítette 5 millió forinthoz. Tóth Andi idén húsvétkor adta ki utolsó albumát, azóta nem láthattuk színpadon. Most kivételt tett, és ennek mi is nagyon örülünk:

A műsor állandó szereplői egyébként: Hargitai Bea, Papp Szabi és Rákóczi Feri, és a fiatal énekesnő abban segített nekik, hogy kitalálják, melyik civilnek lehet jó hangja.

Az adás végén Tóth Andi felrobbantotta a színpadot. A szám körülbelül felénél csatlakozott hozzá az a lány is, akiről azt gondolták a műsor folyamán, hogy tud énekelni. A tipp helyes volt, a közös duettjükkel leénekelték a csillagokat is az égről. Mint kiderült, a jelentkező igazi neve Borovics Anna, aki négy éve már folyamatosan fellép a Szegedi Szabadtéri Játékokon és a Pinceszínházban.

A lead kép forrása: Facebook.com / Mutasd a hangod!