Ott forgatott klipet Srámek, ahol Zámbó Jimmy – Nem repesett a Zámbó család

A fóti katolikus templomban forgatta nemrég Peter Srámek a Szeress, Istenem című dala klipjét, amelynek előadása közben különös érzés fogta el.

Immár 28 éve annak, hogy Zámbó Jimmy a fóti katolikus templom falai közt énekelte a Nézz le rám, ó Istenem! című slágerét, s a klip helyszínéül is ez az impozáns épület szolgált. Három évtizeddel később a templomban újabb dal csendült fel, Peter Srámek ugyanis itt forgatta a Szeress, Istenem című dala klipjét.

Az élményről így nyilatkozott:

„Leírhatatlan, amit akkor éreztem. Olyan, mintha Jimmy is ott lett volna.”

A Zámbó család nem repesett annyira, hogy újabb alkalom adódott arra, hogy a néhai énekest a fiatal tehetséghez hasonítgassa a nyilvánosság. Zámbó Krisztián az egyik napilap kérésére kifejtette, mit gondol a dal- és helyszínválasztásról:

Apa rengeteget dolgozott azért, hogy azzá váljon, aki lett, és én Srámeknek is csak azt kívánom, hogy találjon már végre rá a saját magára. Nagyon durva lenne, ha még a koronát is rátennék az emberek a fejére. De természetesen megértem, ha szeretik és hallgatják őt, mert én magam is tehetségesnek tartom.”

Srámek erre úgy reagált, hogy mindenki ott forgat, ahol csak szeretne. Ő igyekszik a legjobban végezni a munkáját, és ezzel lezártnak tekinti a témát. Az énekes egyébként február 11-én adott koncertet a Budapesti Kongresszusi Központban, ahol Jimmy slágerei mellett felcsendültek saját, korábban még nem hallott dalai is.

Értesülj több zenei hírről ITT! Légy naprakész hazai és külföldi koncerteket illetően – kattints IDE!

Cover: Mistral Music