Taylor Swift és Travis Kelce csóka a Super Bowl győzelem után

Taylor Swift nemcsak csókot, hanem show-t is lopott a Super Bowl-on

Tegnap ismét Super Bowl-győztes lett az amerikai futballsztár, Travis Kelce csapata, a The Kansas City Chiefs. Miért olyan érdekes ez a hír zenei szempontból? Nemcsak a félidei show-ban fellépett (nagy színpadra visszatért) Usher vagy Alicia Keys kapcsán, hanem a szurkolói részen önfeledten bulizó Taylor Swift miatt is. Hiszen az énekesnő csókváltása Kelcevel bejárta a világsajtót.

Taylor Swift gyakorlatilag bármit tesz, világhír lesz belőle. Szerencsére szakmailag is csúcson van (korábbi cikkünkért ide kattints ebben a témában), az idei Grammy-díjátadónak is egyik sztárja volt, hiszen történelmet írt. Negyedszerre nyerte meg a legjobb albumnak járó díjat, ezzel megelőzve a legendás Stevie Wondert és Frank Sinatrát is.

Taylor Swiftet a 2023-as évben ráadásul a TIME magazin az Év Emberének választotta, erről szóló anyagunkért ide kattints.

Amióta kiderült az amerikai futballsztárral, Travis Kelcevel való szerelmi kapcsolata, a korábban is népszerű játékos „márkájának” értéke az egekbe szökött.

Hab a tortán, hogy a csúcsot felállító Grammy-díj győztes Taylor Swift párjának csapata ismét Super Bowl-győztes lett, így nyilván sokan azt a pillanatot várták, amikor a szerelmesek a győzelmi pillanatok után egymás karjaiba omlanak. Így is lett:

További sok boldogságot kívánunk a világ egyik leghíresebb, fiatal szerelmes párjának!

A lead kép forrása: Facebook.com / The Kansas City Chiefs