Shakira Hamilton

Shakirára újra rátalált a szerelem?

Ha hinni lehet a pletykáknak és lassan a szemünknek is - mert egyre több közös felvétel van a két sztárról -, Shakira nem akárki miatt tért vissza Barcelonába, legalábbis egy futam erejéig. A kolumbiai énekesnőt Lewis Hamiltonnal, a szintén világhírű Forma 1-es Mercedes pilótával kapták már többször lencsevégre.

Ha hinni lehet a pletykáknak és lassan a szemünknek is – mert egyre több közös felvétel van a két sztárról -, Shakira nem akárki miatt tért vissza Barcelonába, legalábbis egy futam erejéig. A kolumbiai énekesnőt Lewis Hamiltonnal, a szintén világhírű Forma 1-es Mercedes pilótával kapták már többször lencsevégre.

Shakira múlt év óta igazi hullámvasúton ül, amely nemcsak érzelmi, egzisztenciális létezését is jelenti. Utoljára április elején cikkeztünk arról (itt olvashatod legutóbbi írásunkat az énekesnőről), hogy Shakira gyermekeivel együtt visszaköltözik Miamiba. Barcelonába volt férje, a focista Gerard Piqué miatt költözött, akinek házasságuk ideje alatt két kisfiút is szült. Múlt év nyarán robbant a hír, miszerint a csalfa férj saját házukban lépett félre fiatal barátnőjével, amelyet, ha igazak a hírek egy árulkodó megnyitott lekváros üvegből tudott meg az énekesnő.

Shakira nem egyszer és nem is kétszer énekelte ki fájdalmát, amelyet volt férje és a helyzet, amibe kerültek okozott (itt és itt is írtunk minderről), slágerlistákat döntő számait unásig játsszák a rádiók.

Egy hete például egy nagyon vagány szörföző videót is megosztott Instagram-oldalán, amelyet milliók like-oltak:

Gondolhatjuk, mennyire „egyszerű” Shakiraként új lapot nyitni nemcsak egzisztenciálisan – adócsalás miatt bíróság elé is kell állnia -, de magánéletben is, amikor a paparazzok szinte minden lépését követik.

Ennek ellenére meglehetősen jól titkolta eddig, hogy Lewis Hamilton, Forma-1-es pilótához kezdik gyengédebb szálak fűzni. Az angol autóversenyzőnél nem ez lenne az első eset, hogy énekesnővel kezd komolyabb kapcsolatot, hiszen hosszú évekig Nicole Scherzingerrel, a Pussycat Dolls énekesnőjével jegyben járt. Az akkori hírek szerint feszített életmódjuk, tempójuk és munkájuk miatt nem tudták fenntartani kapcsolatukat. Bízunk benne, ezúttal máshogy alakul majd a sportoló énekesnővel való románca.

Shakira nem titkoltan 21 órája posztolt a Barcelonából, a Forma-1-ről, backstageből. Korábban 2 alkalommal előfordult, hogy szintén részt vett a futamokon, ám ez a harmadik alkalom inkább már többről árulkodik, nem puszta barátságról. Ahogyan az is, hogy korábban Miamiban több lesifotós is megörökítette, ahogyan a kolumbiai énekesnő felszáll Hamilton jachtjára.

Őszintén a legjobbakat kívánjuk a két sztárnak, találják meg a boldogságot.

A lead kép forrása: Facebook.com / Shakira