Shakira karol g

Megjelent Shakira egy újabb szerzeménye

Már láthattuk Shakira legújabb dalának promóját, amelyben duett partnere a kolumbiai származású énekesnő és dalszerző, Karol G. A szám címe pedig: 'TQG'. Nagyot robbant a szerzemény, hiszen 8 óra alatt közel 5,5 millió letöltéssel bír már most a YouTuben.

Már láthattuk Shakira legújabb dalának promóját, amelyben duett partnere a kolumbiai származású énekesnő és dalszerző, Karol G. A szám címe pedig: ‘TQG’. Nagyot robbant a szerzemény, hiszen 8 óra alatt közel 5,5 millió letöltéssel bír már most a YouTuben.

Shakira a Gerard Piquével való válás óta ontja magából a dalokat, vagy inkább a számára olyannyira jövedelmező slágereket. Több cikket is megjelentettünk mi is az énekesnő magánélete, valamint legújabb dalai kapcsán (itt, itt, itt és itt is utána olvashatsz – A szerk.).

Ha még nem láttad a vérforraló klipet, itt pótolhatod:

Külön érdekesség számunkra, hogy a két énekesnő közötti 14 év korkülönbséget (sorry Karol G, de) észre sem vesszük. Illetve képi világában nekünk Shakira teljesen a Jégvarázs Elza hercegnőjét idézi az első, róla készült snittekben, mielőtt végleg felperzselik Karol G-vel a férfi szíveket a klip végén.

Hallgassátok!

A lead kép forrása: Instagram.com / Shakira