Taylor Swift koncertfilm rekord

Taylor Swift továbbra is minden rekordot megdönt

Óriási hype övezi Taylor Swift személyét és zenei munkásságát, karrierépítését. Korábbi cikkeinkben mi egytől-egyig igyekeztünk a Taylor Swift jelenséget megfejteni. Mi sem bizonyítja jobban az énekesnő népszerűségét, minthogy még legújabb koncertfilmjének bemutatása előtt 100 millió dollár bevételt termelt elővételi jegyekből.

Óriási hype övezi Taylor Swift személyét és zenei munkásságát, karrierépítését. Korábbi cikkeinkért ide, ide és ide is kattinthatsz (A szerk.), amelyekben egytől-egyig igyekeztünk a Taylor Swift jelenséget megfejteni. Mi sem bizonyítja jobban az énekesnő népszerűségét, minthogy még legújabb koncertfilmjének bemutatása előtt 100 millió dollár bevételt termelt elővételi jegyekből.

Elképesztő számok pörögnek Taylor Swift körül, életének és munkásságának bármely momentumát tekintjük. Arról most nem beszélünk, hogy az énekesnő és Travis Kelce amerikai futballsztár, és a tavalyi SuperBowl győztesének románca után mekkora követőbázist és egyéb bevételt hozott a férfinak, csodával határos.

Amerikában (amerikai idő szerint) október 13-án kerül mozikba az énekesnő csaknem 168 perces koncertfilmje, a Taylor Swift: The Eras Tour (itthon november 3. a premierdátum). Már maga a turné is rekordokat döntögetett (ide kattints cikkünkért – A szerk.). A jelenleg nyilvánossá tett adatok szerint a turnéról készült film is nagy népszerűségnek örvend – legalábbis a gondolata-, hiszen már elővételben 100 millió dollár értékben fogytak el a jegyek az egyes vetítésekre.

Érdekesség, hogy a koncertfilmek között eddig Justin Bieber: Never Say Never tartotta a csúcsot, hiszen összbevételként 99 millió dollárt hozott, ezt Taylor Swift már most felülmúlta. Taylor abban is nagyot dobott, hogy filmjének forgalmazásáról közvetlenül állapodott meg az AMC-vel, ami nem azt jelenti, hogy csak náluk játsszák majd, de rajtuk keresztül mehet csak ki az alkotás más mozisláncok felé.

Véletlenek nincsenek, Taylor Swift koncertfilmjének premier előtti vetítésén „váratlanul” megjelent Beyoncé is, aki hasonló értékesítési modellben gondolkodik saját turnéja kapcsán:

Kíváncsian várjuk Taylor Swift mivel rukkol elő a közeljövőben!

A lead kép forrása: Facebook.com / Taylor Swift