Horányi Juli – Sebzetten

Dalpremier: Horányi Juli – Sebzetten

A 2014-es X-faktor második helyezettje frappánsan ünnepelte a Valentin-napot, vagy inkább a legjobb alkalmat találta legújabb dalának premierjére, amelynek címe: 'Sebzetten'. Biztosan sokan tudnak a mondanivalóval azonosulni, hiszen nem mindenki tud önfeledten ünnepelni szerelmesen, csak azért, mert február 14-et írunk.

A 2014-es X-faktor második helyezettje frappánsan ünnepelte a Valentin-napot, vagy inkább a legjobb alkalmat találta legújabb dalának premierjére, amelynek címe: ‘Sebzetten’. Biztosan sokan tudnak a mondanivalóval azonosulni, hiszen nem mindenki tud önfeledten ünnepelni szerelmesen, csak azért, mert február 14-et írunk.

A szerzemény különlegessége a megszokott, fantasztikus „Horányi Julis” hangzás mellett, hogy Fehérvári Gábor Alfrédot, azaz Freddie-t kérték fel férfi főszereplőnek, akinek rendhagyó sorsa lett, itt is olvashatod:

Végre egy dal, amely azoknak is szól, akik esetleg még keresik az igazit, de mégsem keseregnek. Persze a tettek mezejére való efféle lépésre senkit nem buzdítunk, mindenesetre Horányi Juli ismét nagyot alkotott zenésztársaival. Korábbi cikkünket az énekesnő kapcsán itt éred el.

Hallgassátok az új dalt:

A lead kép forrása: Facebook.com / Horányi Juli