Azariah a Metropolitan diákjának ruháját viseli új klipjében

Azahriah a legutóbbi videoklipjében a Mariana-árokba ereszkedik le és a Budapesti Metropolitan Egyetem diákjának tervezését viseli.

Wang Jia Yu, a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) Művészeti és Kreatívipari Karának Divat- és textiltervezés MA szak Divattervezés specializációs elsőéves hallgatója tervezte Azahriah egyik ruháját, amelyet az előadó stylistjai választottak ki, hogy viselje a mariana.árok című klipjében.

Az Azahriah mariana.árok című klipjében szereplő ruhám az MA-képzés első félévében készült. A tervezési projektem elkészült darabjait mindig megosztom a social média felületeimen. A klip felelős stylistjai, Varga Anita és Frank Péter itt találtak rám azzal, hogy ez a darab kifejezetten beleillik a klip futurisztikus koncepciójába. Számomra ez hatalmas megtiszteltetés, és megerősítést ad az, hogy mások is értékelik a terveimet. Ugyanakkor nagyon izgalmas, hogy egy teljesen más gondolatban, megfogalmazásban és kontextusban láthatom a ruháimat, ami akár további inspirációkat is adhat nekem

– nyilatkozta Wang Jia Yu (Vicky), a ruha tervezője.

fotó: Majer Bátor

Mint arról korábban hírt adtunk, a 21 éves dalszerző-énekes Azahriah a Puskás Arénában három alkalommal is koncertezik: május 24-én, 25-én és 26-án, grandiózus látványvilággal. Ő minden kétséget kizáróan napjaink legnépszerűbb magyar előadója: YouTube-megtekintései mindjárt átlépik a 350 milliót(!); Spotify-on havonta több mint 680 ezer hallgatója van; a magyar streamelők a DESH-sel közös Pullupot hallgatták meg a legtöbbször 2022-ben az NMHH hivatalos statisztikái szerint 6,5 milliószor.

Ha nincs jegyed, siess, mert még van néhány! Broadway jegyiroda – Jegyvásárlás

És íme az említett különleges látványvilágú videóklip, a mariana.árok Azariah-tól:

cover: Schumy Csaba/fotocentral.hu