Király Viktor 15 éves jubileumi koncert

Király Viktor 15 éves jubileumi koncertje a Vígszínházban

Király Viktor szinte hihetetlen, de már 15 éve kezdte meg zenei karrierjét, és lett 2008-ban az "Év Hangja" a Megasztár 4. évadában. Azóta követi egy ország figyelemmel karrierjét, és magánéletét is, amely az utóbbi időszakban nem volt zökkenőmentes. Mégis, ez a tekintélyes szám a karrierjében ünneplést érdemel.

Király Viktor szinte hihetetlen, de már 15 éve kezdte meg zenei karrierjét, és lett 2008-ban az „Év Hangja” a Megasztár 4. évadában. Azóta követi egy ország figyelemmel karrierjét, és magánéletét is, amely az utóbbi időszakban nem volt zökkenőmentes (erről szóló cikkünket itt éred el – A szerk.). Mégis, ez a tekintélyes szám a karrierjében ünneplést érdemel.

Király Viktor saját jogán kivívta egy ország elismerését mint Szenes Iván-díjas, az Év Hangja- és VIVA Comet: Legjobb férfi előadó-díjas énekes, dalszerző. Rengeteg slágerlistás dal fűződik a nevéhez, úgy mint: Forgószél, Fire, Solo, Budapest Girl, Hatodik emelet, Füttyös, Filter, Shoulda Woulda Coulda vagy a Running Out Of Time, amit a zenei legenda Darryl „DMC” McDaniels közreműködésével hoztak létre.

Ezek közül az egyik kedvencünk:

Csak ezt az egy dalt 67 millióan látták a YouTube-n. 2015-ben az amerikai The Voice műsorban a döntőbe jutott (amely műsor most reneszánszát éli az RTL-en – ide, ide és ide kattintva eléred a műsor kapcsán legutóbbi tartalmainkat – A szerk.), 2019-ben pedig megnyerte a legjobb hazai előadónak járó MTV Europe Music Awards díjat.

2020 év végén jelent meg This is how I walk című dala a belga Janee közreműködésével, mely a legendás francia DJ-producer, Bob Sinclar érdeklődését olyannyira felkeltette, hogy kiadója, a Yellow Productions gondozásában jelent meg. Következő évben pedig a Favorite Place című dal ugyancsak.

Kíváncsian várjuk a Vígszínházban megrendezésre kerülő koncertet: 2023. november 25-én, szombaton 29 órától. Jegyekért ide kattints.

Addig is szóljon egyik legutóbbi száma, amelyet Sterbinszkyvel és Myneával közösen jegyeznek (Testvére, Király Linda is az alkotók között szerepel – Linda kapcsán készült legutóbbi cikkünkért ide kattints – A szerk.):

A lead kép forrása: Jegy.hu