Glamour Women Of The Year 2023 szavazás

Ki lesz az év énekesnője a Glamour Women Of The Year 2023 szavazáson?

Idén is elindult a Glamour Magazin szavazása, amelyen több kategóriában is szavazhatunk hölgyekre. Mint például az év énekesnőjére, köztük Lábas Vikire, Sena Dagadura, Veres Mónika NIKÁra, Дevara és Dárdai Blankára. Nagy örömünkre ott van - ugyan egy másik kategóriában - a tavalyi év DJ-je, DJ Yamina is jelöltként.

Idén is elindult a Glamour Magazin szavazása, amelyen több kategóriában is szavazhatunk hölgyekre. Mint például az év énekesnőjére, köztük Lábas Vikire, Sena Dagadura, Veres Mónika NIKÁra, Дevara és Dárdai Blankára. Nagy örömünkre ott van – ugyan egy másik kategóriában – a tavalyi év DJ-je, DJ Yamina is jelöltként.

Ahogyan a Glamour Magazin social felületein is olvashatjuk, elindult az idei évben is a szavazás több kategóriában is, ahol a Women Of The Year nyerteseket keressük:

A jelölteket egyébként itt találod. Zenei vonatkozásban mi az 5 jelölt énekesnőért izgulhatunk: Lábas Viki, Sena Dagadu, Veres Mónika NIKA, Дeva és Dárdai Blanka.

Ugyanakkor Yaminát is megtalálhatjuk a jelöltek között (Az Év Közösségi Média Sztárjai kategóriában), akit nyilván az énekesnők közé nem tehetünk, de a tavalyi év DJ-jeként rá is mehetnek a szavazatok (itt olvashatod legutóbbi cikkünket a lemezlovasról – A szerk.).

Te szavaztál már?

A lead kép forrása: Facebook.com / Glamour Hungary