Sztárban sztár leszek 3. adás

Különleges férfi előadók nyűgözték le a Sztárban sztár leszek! zsűrijét

Folytatódott az évek óta nagy népszerűségnek örvendő tehetségkutató műsor a TV2-n, múlt hétvégén két résszel is. A zsűriben továbbra is Tóth Gabi, Köllő Babett, Majka és Pápai Joci foglalnak helyet. A tegnapi adásban pedig olyan karakterek is feltűntek a TV2 színpadán, akik még sokra vihetik, nemcsak a zsűri szerint.

Folytatódott az évek óta nagy népszerűségnek örvendő tehetségkutató műsor a TV2-n (erről itt mi is írtunk – A szerk.), múlt hétvégén két résszel is. A zsűriben továbbra is Tóth Gabi, Köllő Babett, Majka és Pápai Joci foglalnak helyet. A tegnapi adásban pedig olyan karakterek is feltűntek a TV2 színpadán, akik még sokra vihetik, nemcsak a zsűri szerint.

Ahogyan a múlt vasárnapi adásból kiderült, egykor Majkát is rap párbajra hívta az egyébként népszerű rapper, Rugós Beke, aki az adásban elárulta, Majka valószínűleg a lehető legjobban reagált, hiszen még csak nem is válaszolt neki.

Majka ezt úgy tisztázta a műsorban, hogy szerinte a rappernek azt az energiát, amelyet más előadók szidására, vagy kihívására fordít, saját tehetségének gondozására, saját maga fejlesztésére kellene fordítania. Úgy tűnik, Rugós Beke megértette a célzást, jelentkezett hát a Sztárban sztár leszek! műsorába, és milyen jól tette, hiszen tovább is jutott, négy igennel:

Ahogy Tilla is mondta: ” Ez egy nagyon tisztességes gengszter rap!” És valóban, kíváncsiak vagyunk a folytatásra, hiszen még az is előfordulhat, hogy például Whitney Houstonnak öltöztetik Rugós Békét.

Szologhjan Edgar pedig, az örmény származású fiatal srác egyszerűen levette a lábáról a zsűrit, egytől-egyig érte harcoltak a produkció után. Az abszolút sztáralkatú Edgar jelenleg édesapjával közös vállalkozásban dolgozik, a jelek szerint nem sokáig:

Kíváncsiak vagyunk a folytatásra!

A lead kép forrása: Facebook.com / Sztárban sztár