The Voice 2. adás

Csajok a csúcson – The Voice második adás

Múlt szombaton láthattuk a The Voice tehetségkutató műsor második adását. Korábban mi is hírül adtuk, hogy az RTL újraindítja az egykor a TV2-n megbukott műsort. Az első adásból már kiderült, hogy egy színvonalas műsort készítenek az RTL-nél, ez múlt szombaton is megerősítést kapott.

Múlt szombaton láthattuk a The Voice tehetségkutató műsor második adását. Korábban mi is hírül adtuk, hogy az RTL újraindítja az egykor a TV2-n megbukott műsort (itt és itt olvashatod korábbi cikkeinket – A szerk.). Az első adásból már kiderült, hogy egy színvonalas műsort készítenek az RTL-nél, ez múlt szombaton is megerősítést kapott.

A The Voice második adása, utolsó adása igen sokszínű, főként fiatal lány előadókból állt, akik egytől-egyig páratlan tehetségükről tettek tanúbizonyságot. Legtöbbjüknek mind a négy coach meg is fordult. Egy esetben – aki pont egy fiatal rapper srác volt (Bakti Ádám, 19), Curtis a blokkoló gomb jogával is élt, amellyel elérte, hogy a fiú Manuelt akkor sem választhatja mentorának a verseny alatt, ha az énekes megfordul és értékeli produkcióját.

Mutatjuk (Bakti Ádám, 19):

És a számunkra legkedvesebb fiatal női előadók produkcióit is szeretnénk, hogy visszanézd/megnézd:

Haga Jázmin (16), egyértelmű kedvencünk, aki oldal school nap produkciójával még Tanult is zavarba hozta:

Ehhez egyébként mennyire kell menőnek lenni, hogy lány létedre 16 évesen elmész a The Voice-ba oldal school rappelni? No.1.

Kovács Aliz (18), akivel egy emberként táncolt a zsűri a színpadon a produkció végén:

Eszes Nina (19), akire a coach-ok az egyik lehetséges nyertesként tekintettek már az első meghallgatás után:

S amire talán nem számítottunk, hogy egy előadó elhozza az egyik (Curtis) coach dalát, teljesen átformálva azt (lírai számból rap számot próbált faragni), de ez olyannyira rosszul sikerült, hogy Curtis elárulta, ezzel a dallal azért nem teheti ezt meg, mert úgy jó, ahogy megírták – ezt ő az elvonón tette meg -, ezért csak elő kellett volna adnia azt. Megtette helyette a dal szerzője:

A műsor jövő hét szombaton, 20:00-kor folytatódik, a második kör után jelenleg így nézni ki a csapatok (14 fősre duzzadnak majd):

  • Curtis: Dani János, Jaber Gábor, Bakti Ádám, Mata Krisztián, Cinzia Conso;
  • Trokán Nóra: Kalocsa Lilla Anna, Fóris Szonja, Doan Viktória – Tory, Eszes Nina;
  • Manuel: Deák Rebeka Brigitta, Kovács Harmat, Haga Jázmin, Toldi Sándor;
  • Miklósa Erika: Homoki Gábor, Beck András, Szabó Bence, Kovács Aliz.

Ha a válogatók véget értek, utána jön a kiütés köre, ahonnan már csak a 12 legjobb versenyző kerülhet be az élő show-ba. S mit kap a műsor nyertese, The Voice?

Felléphet későbbiekben a Sziget Fesztiválon, és rekordnagyságú, 36 millió forintos nyeremény üti a markát (hazai tehetségkutatón ekkora pénzösszeget még senki nem vihetett haza – erről itt írtunk – A szerk.).

Érdemes tehet követned a versenyt, hiszen kulturált, minőségi műsort kapsz cserébe, ami szemnek és fülnek is kedvez.

A lead kép forrása: Facebook.com / The Voice Magyarország