The Voice 5. válogató

Miklósa Erika őszintén vallott múltbéli félelmeiről – The Voice ötödik válogató

Hétről hétre mi is követjük Magyarország egyik legnagyobb tehetségkutatójának adásait. Az RTL-en újraélesztett The Voice minőségi szórakoztató tartalmat kínál a nézőknek, amelyben sok esetben maguk a coach-ok is megnyílnak a közönségnek.

Hétről hétre mi is követjük Magyarország egyik legnagyobb tehetségkutatójának adásait. Az RTL-en újjáélesztett The Voice minőségi szórakoztató tartalmat kínál a nézőknek, amelyben sok esetben maguk a coach-ok is megnyílnak a közönségnek.

Így történt ez a legutóbbi adásban Miklósa Erikával is, aki azt mondta az egyik produkció után, mintha saját fiatalkori énjét látta volna viszont.

Az érintett előadás László Annamária Krisztina produkciója volt (‘Várlak’ – LGT):

Miklósa Erika olyan mélységbe engedte be nemcsak a közönséget, de többmillió televízió nézőt is, amely ilyen jellegű műsorokban nem feltétlen ennyire őszintén szokott zajlani.

„Senki nem lesz belőled” – idézte édesapját a világhírű operaénekesnő, amely mondattal bizonyéra sokan tudnak azonosulni, ha démonjaikról van szó. A coach azt is elárulta, akkor hagyott fel – kénytelen-kelletlen- a saját magában való kételkedésben, amikor komolyan megbetegedett.

Mint elmondta: „Édesapám mondatai sokáig kalapáltak bennem, hogy te semmire se vagy jó, senki nem lesz belőled. Attól féltem, hogy eléneklek egy nagy áriát, elénekelnek egy szerepet, hogy valaki azt mondja, „Nahát, ez nem annyira jó színvonal, menj vissza Kiskunhalasra!” – hallhattuk az adásban az operaénekesnőtől, aki Ausztrália nagy operaszínpadán kívül a világ minden más táján énekelt már, többmillió ember előtt.

A betegsége miatt viszont eldöntötte, hogy végre hisz magában és nem enged a démonjainak. Annamária mentorálasa szerinte végre pontot tehet az ő történetének végére is. Az elérzékenyült művészt Curtis ölelése nyugtatta meg, akivel a műsor alatt jó barátságot is kötöttek.

Kíváncsian várjuk a műsor folytatását!

Korábbi cikkeinket ide, ide és ide kattintva is elérheted az eddig felfedezett The Voice-s tehetségek kapcsán.

A lead kép forrása: Facebook.com / The Voice Magyarország