Pápai Joci Köllő Babett

Összeálltak Tóth Gabi és Pápai Joci csapatai

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, nagy sikerrel futnak a TV2 Sztárban sztár leszek! idei, negyedik évadának legújabb adásai, így a múlt heti középdöntők is. Ezúttal Tóth Gabi és Pápai Joci csapatai álltak össze, Köllő Babetté után. Az új szabályok értelmében például Joci is 4 versenyzőt vihet még tovább a műsorban a két hét múlva kezdődő élő show előtt. Kíváncsian várjuk.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk (itt, itt és itt is eléred korábbi cikkeinket – A szerk.), nagy sikerrel futnak a TV2 Sztárban sztár leszek! idei, negyedik évadának legújabb adásai, így a múlt heti középdöntők is. Ezúttal Tóth Gabi és Pápai Joci csapatai álltak össze, Köllő Babetté után. Az új szabályok értelmében például Joci is 4 versenyzőt vihet még tovább a műsorban a két hét múlva kezdődő élő show előtt. Kíváncsian várjuk.

Természetesen a fent említett csapatösszeállásokat is megelőzték parázs viták a zsűri tagjai között, amikor éppen nem értettek egyet egy-egy adott versenyző tehetségét illetően.

Abban azonban egy emberként támogatták például a Bonnie Tyler bőrébe bújt Szabó Fruzsinát, hogy a produkciója fantasztikus volt:

A válogatón már nagy sikernek örvendett Széchenyi Lili előadása is nagyot robbant a színpadon, aki gyakorlatilag élő show-ba illő produkcióval nyűgözte le az ítészeket és a teljes közönséget is:

Ezen a hétvégén Majka csapatának leendő tagjait hallhatjuk majd a színpadon, kíváncsian várjuk, milyen érzelmeket és indulatokat váltanak majd ki a zsűri tagjaiból az előadások.

A lead kép forrása: Facebook.com / Sztárban sztár leszek!