The Voice elindult

Szombaton visszatért a The Voice a képernyőkre

Korábban mi is írtunk arról, hogy az RTL feléleszti az egykor a TV2-n már megbukott műsort, a The Voice-t. Akkor már kiderült, kik lesznek a műsor "coach"-ai: Miklósa Erika, Trokán Nóra, Curtis és Manuel. Kapott a zsűri és a műsor is hideget-meleget a nyáron, mi pedig úgy látjuk, egy igenis szórakoztató adásnak lehettünk szemtanúi.

Korábban mi is írtunk arról, hogy az RTL feléleszti az egykor a TV2-n már megbukott műsort, a The Voice-t (ide vagy ide kattintva eléred előző cikkeinket). Akkor már kiderült, kik lesznek a műsor „coach”-ai: Miklósa Erika, Trokán Nóra, Curtis és Manuel. Kapott a zsűri és a műsor is hideget-meleget a nyáron, mi pedig úgy látjuk, egy igenis szórakoztató adásnak lehettünk szemtanúi.

Tizenegy éve már annak, hogy a The Voice TV2-s kiadása egy évadnál többet nem élt meg. Az „új” tehetségkutató műsor az X-faktort váltotta fel, és első adását most szombatin le is adta az RTL.

Érdekesség, hogy bár a konkurenciánál anno balul sikerült műsort nem folytatták, abban az egy évadban több ismert név is szerepelt, akik viszont mai napig sikeresek a zenei piacon: Pál Dénes nyerte azt az egy évadot, de többek között a nemrég újra összeállt (erről a folyamatról ide vagy ide kattintva is olvashatsz – A szerk.), majd ismét feloszlott Mohamed Fatima is szerepelt, ahogyan Gájer Bálint és Szécsi Böbe is.

A fent említett zsűritagok hallatán elsőként az is eszünkbe juthat, hogy szinte kizárólag a nézettség miatt ültek a székbe, majd az első adásban kiderült, hogy e között a 4 ember között egy igazán nézhető és szerethető kémia működik, így a műsor vélhetően a csatorna számára is optimális nézettséggel fut majd.

A The Voice alapkoncepciója szerint az előválogatások során a „coack”-ok háttal ülnek a színpadnak és csak akkor fordulnak meg, amikor egy olyan hangot hallanak, akivel szívesen dolgoznának. Az első adásba bevágott tehetség-jelöltek palettája igen színes, és biztosak vagyunk benne, hogy a „coach”-okon nem fog múlni sem a műsorbeli, sem az esetlegesen azon túli sikerük.

A műfaji sokszínűségben mutatjuk egyik kedvenc produkciónkat Kovács Harmat előadásában:

Üdítő volt látni, hogy ebben a műsorban valójában nem szeretne egy szereplő sem valami teljesen más karakternek látszani, mint amit valójában képvisel; valamint látni azt is, hogy lelkesen, örömmel vesznek részt az adás elkészültében.

Kíváncsian várjuk a további adásokat!

A lead kép forrása: Facebook.com / The Voice Magyarország