Dés László Aréna

Egy hónap múlva Dés László koncert az Arénában

Gyakorinak nem mondható, hogy Dés László a Papp László Budapest Sportarénában adjon koncertet, május 6-án, azaz napra pontosan egy hónap múlva viszont pontosan ez fog történni. Az esemény a Nagy Duett Koncert nevet viseli, számos kiváló művésszel karöltve áll színpadra a legendás zenész.

Gyakorinak nem mondható, hogy Dés László a Papp László Budapest Sportarénában adjon koncertet, május 6-án, azaz napra pontosan egy hónap múlva viszont ez fog történni. Az esemény a Nagy Duett Koncert nevet viseli, számos kiváló művésszel karöltve áll színpadra a legendás zenész.

Dés László bármely koncertjéről is legyen szó, egyben biztosak lehetünk: olyan különleges hangzással találkozhatunk, egyedi performance-szal fűszerezve, amelyet egy életben egyszer hallhat az ember, minden túlzás nélkül. És nem csak azért, mert két ugyanolyan pillanat nem létezik.

Május 6-án az Arénában tehát a duetté lesz a főszerep. Név szerint a következő művészeket hallhatjuk majd duettet énekelni: Básti Juli Nagy Ervinnel, Für Anikó Mácsai Pállal és Tóth Vera Geszti Péterrel lép majd színpadra.

Természetesen esetenként magával Dés Lászlóval is dalra fognak majd fakadni.

Jegyekért ide kattints.

A lead kép forrása: Facebook.com / Dés László