Blahalouisiana Szeressetek turné

Blahalouisiana ‘Szeressetek’ év végi turné következik

November 4-én több vidéki és egy budapesti (Akvárium Club - nov. 18.) helyszínt érintve elindul Schoblocher Barbara és zenekara év végi turnéja, amelynek címadó dala a 'Szeressetek', mára slágernek mondható szerzemény. A TV2 tavalyi 'Sztárban sztár' című műsorában lehengerlő teljesítményt nyújtó énekesnő és együttese tehát a szeretet ünnepe előtt végigjárja a legnagyobb városokat.

November 4-én több vidéki és egy budapesti (Akvárium Club – nov. 18.) helyszínt érintve elindul Schoblocher Barbara és zenekara év végi turnéja, amelynek címadó dala a ‘Szeressetek’, mára slágernek mondható szerzemény. A TV2 tavalyi ‘Sztárban sztár’ című műsorában lehengerlő teljesítményt nyújtó énekesnő és együttese tehát a szeretet ünnepe előtt végigjárja a legnagyobb városokat.

Schoblocher Barbara nem titkolt célja volt a kereskedelmi műsorban való szereplésével, hogy hidat teremtsen az underground zenei élet és a mainstream világ között, ez pedig sikerült is neki (korábbi cikkeinket itt és itt éred el a témában – A szerk.)

A műsorban olyan fantasztikus előadást nyújtott Kovács Katit utánozva, hogy 3 hete még a Budapest Park színpadán is vállalta az énekesnő, hogy fellép a zenekarral, akik természetesen óriási megtiszteltetésnek érezték ezt:

Eddig összesen 8 helyszínt – köztük 7 vidéki és egy budapesti- jelöltek meg ‘Szeressetek’ című turnéjuk állomásaiként.

A 4 hónappal ezelőtt megjelent dalt itt tudod újrahallgatni:

Schoblocher Barbara egyébként korántsem unatkozik, hiszen az Erkel Színházban október 21-én bemutatott és október 21-22-én játszott szabadakarat>>>> című musicalben is az egyik énekes főszerepet ő kapta (a premier kapcsán itt éred el korábbi anyagunkat – A szerk.).

Ha a Blahalouisiana koncertjeinek részleteire vagy kíváncsi, itt éred el az eseményeket.

A lead kép forrása: Facebook.com / Blahalouisiana