Király Viktor megmentette a házasságát

Dalpremier: Király Viktor feat. Petar Markoski – Careless Whisper

Fantasztikus dallal köszöntötte az idei Valentin-napot Király Viktor, aki mögött igen nehéz egy év állhat. Ha a hírek igazak, akkor az énekesnek sikerült megmentenie a házasságát gyermeke édesanyjával, amit mi is nagy örömmel láttunk.

Fantasztikus dallal köszöntötte az idei Valentin-napot Király Viktor, aki mögött igen nehéz egy év állhat. Ha a hírek igazak, akkor az énekesnek sikerült megmentenie a házasságát gyermeke édesanyjával, amit mi is nagy örömmel láttunk. Valentin-napon ezt az új dalt Király-Virág Anita is szeretettel osztotta meg a közösségi médiában, és Király Viktor is egy szívhez szóló poszttal köszöntötte „A világ legszebb feleségét és legjobb anyukáját” a szerelmesek ünnepén.

Király Viktor kapcsán legutóbb 15. jubileumi koncertje, és magánélete kapcsán cikkeztünk. Az énekes idei Valentin-napnak megadta a módját, hiszen nemcsak szeretettel köszöntötte feleségét a közösségi médiában, hanem új dalt is kihozott Petar Markoskival, amely George Michael eredetijének feldolgozása.

Ha lemaradtál a Valentin-napi köszöntésről:

Király Viktor felesége, Anita pedig így ajánlja a feldolgozást saját oldalán:

Szívből kívánunk minden jót a sztárpárnak, legyenek továbbra is nagyon boldogok.

A teljes klipért ide kattints:

A lead kép forrása: Facebook.com / Müpa Budapest