kaly roland majka

Klipajánló: Kaly Roland x Majka – Pillangó

Korábban már mi is írtunk róla, hogy Majka új klipet forgat Kaly Rolanddal, amelyet mi is kíváncsian vártunk. A klip elkészült, nézzétek, hallgassátok.

Korábban már mi is írtunk róla (itt olvashatod – A szerk.), hogy Majka új klipet forgat Kaly Rolanddal, amelyet mi is kíváncsian vártunk. A klip elkészült, nézzétek, hallgassátok.

A dal elkészítése kapcsán mondhatjuk, hogy zenéjét Majka szerezte, szövegét pedig Majka Molnár Tamással jegyzi, akivel közös ‘Azt beszélik a városban’ című szerzeménye óriásit robbant a YouTube (itt és itt is írtunk róla- A szerk.). Jelenleg közel 7 millió letöltése van csak a YouTube-n a dalnak…

Majkának egyébként már csak egy hónap és itt a SWING koncertje (itt eléred korábbi programajánlónkat – A szerk.).

A ‘Pillangó’ producere természetesen Majka, a vokál pedig Békefi Vikitől és férjétől YA OU-tól hallhatjuk, akiknek boldog babavárása kapcsán az utóbbi időben többször is írtunk (itt és itt is utána olvashatsz – A szerk.).

Kaly Rolandról pedig mindannyian tudjuk, hogy legutóbb ezüstérmes lett a TV2 Sztárban Sztár leszek! produkciójának (itt és itt is írtunk róla – A szerk.), és bízunk benne, felfelé ívelő karrierjéhez ez a dal is hozzájárul.

Hallgassátok!

A lead kép forrása: Facebook.com / Kaly Roland