Majka SWING koncert

Alig 3 hónap múlva újra Majka SWING koncert

Legutóbb az idei Dancing with the Stars színpadán láthattuk, hallhattuk Majkát és Nikát, amint bepillantást engedtek az általuk értelmezett swing műfajba, hallhattuk a 'Swing Medleyt' óriási sikerrel. 2023. március 25-én az MVM Dome ad helyszínt a korábbihoz hasonló, elképesztő látványos swing shownak.

Legutóbb az idei Dancing with the Stars színpadán láthattuk, hallhattuk Majkát és Nikát, amint bepillantást engedtek az általuk értelmezett swing műfajba, hallhattuk a ‘Swing medleyt’ óriási sikerrel (korábbi cikkünket itt éred el róla – A szerk.). 2023. március 25-én az MVM Dome ad helyszínt a korábbihoz hasonló, elképesztő látványos swing shownak.

Majka és Nika gyakorlatilag 2022 nyarát is óriási sikerrel turnézták végig Majka és a Ők formáció keretein belül, párosuk remekül működik karakterben és hangilag is a színpadon, a közönség imádja őket. Ezt az exkluzív élményt kaphatod meg 2023. március 25-én.

Elérhetőek tehát a jegyek, másik a rapper egyik legutóbbi, másik nagy pedig, hogy a zenei álló vizet ismét felkavaró klipje, amelyet Molnár Tamással közösen készítettek (‘Azt beszélik a városban’ címmel), 1 hónap leforgása alatt több, mint 5 milliós megtekintést ért el a YouTube-n:

A dal sikeres kapcsán korábbi cikkeinket itt és itt is eléred.

A lead kép forrása: Facebook.com / Majka