Ed Shreean a Puskás Arénában 2024-ben

Ed Sheeran is fellép jövő nyáron a Puskás Arénában

Egyre biztatóbb 2024-es koncerthírek érkeznek a Puskás Aréna színpadáról. Legelőször a Halott Pénz jelentette be június 8-i jubileumi koncertjét, majd alig bírtunk felocsúdni Azahriah tripla telt házas koncertsorozatából a felújított komplexumban. Holnap 10 órától pedig Ed Sheeran turnéjának budapesti állomására is elindul a jegyértékesítés.

Egyre biztatóbb 2024-es koncerthírek érkeznek a Puskás Aréna színpadáról. Legelőször a Halott Pénz jelentette be június 8-i jubileumi koncertjét, majd alig bírtunk felocsúdni Azahriah májusi tripla telt házas koncertsorozatából a felújított komplexumban. Holnap 10 órától pedig Ed Sheeran turnéjának budapesti állomására is elindul a jegyértékesítés.

Ed Sheeran +-=÷x Tour-nak elnevezett koncertsorozata Budapesten is helyet kap, a megújult Puskás Aréna színpadán. 2024. július 20-ára lehet holnap, október 26., csütörtök 10 órától jegyeket venni, hogy az angol világsztár slágereit élőben hallhassuk.

Az énekes-dalszerző előtt Calum Scott lép fel.

Az Amerikában rekordokat döntő turné tehát Európába és Ázsiába is eljut, érdemes mielőbb biztosítanod a helyed, ha ott szeretnél lenni, a hazánkba legutóbb 2019-ben a Sziget Fesztiválra ellátogatott világsztár koncertjén.

Ed Sheeran az amerikai turné során több látogatói rekordot is felállított, többek között a Los Angeles-i SoFi Stadionban és a New Jersey-i MetLife Stadionban – ez utóbbin a valaha volt legnagyobb egynapos koncert látogatottságot érte el az Egyesült Államokban.

Jegyvásárlásért ide kattints.

Ed Sheeran kapcsán korábbi cikkeinket ide és ide kattintva éred el.

A lead kép forrása: Facebook.com / Ed Sheeran