Honeybeast koncertsorozat

Honeybeast klubkoncertek a láthatáron

A Honeybeast együttes és Tarján Zsófia kapcsán már több ízben írtunk, most év végi 'Közelebb' koncertsorozatuk miatt adhatunk hírt róluk, amelynek egyes állomásait (nyolc vidéki, egy budapesti) már közzétették social platformjaikon.

A Honeybeast együttes és Tarján Zsófia kapcsán már több ízben írtunk (korábbi cikkeinkért ide és ide kattints – A szerk.), most év végi ‘Közelebb’ koncertsorozatuk miatt adhatunk hírt róluk, amelynek egyes állomásait (nyolc vidéki, egy budapesti) már közzétették social platformjaikon.

A Tarján Zsófia énekesnő vezetésével olyannyira népszerűvé vált zenekar folyamatosan elkápráztatja közönségét, mert ütős dalszövegeik mellett olyan showt tesznek fel a színpadra, annyi energiával, amely irigylésre méltó.

Így történt ez augusztus 11-én a Budapest Parkban is:

Talán ez a másik kedvenc képünk, „Amikor nálatok minden ász!” címmel – Póker című, legújabb daluk előadása közben:

Nagy örömünkre az együttes egyre több vidéki és egy budapesti (Akvárium) helyszínen visszatér a klubokba, így ‘Közelebb’ turnéjuk leginkább erről, a közönséghez való, újbóli közelebb kerülésről (is) szól: „Hét tél, hét tavasz és hét nyár után, sok-sok fesztivál koncerttel a hátunk mögött, szimfonikusokkal, táncosokkal és stand uppal színesített színháztermes turnék után, 2023 őszén visszatérünk oda, ahonnan minden igazi zenekar elindul: a klubokba. Kordonok nélkül, lüktető szubok mellett, már csak karnyújtásnyira a színpadtól, gyertek közelebb!” – olvashatjuk az együttes Instagram-bejegyzésében.

Addig is szóljon aktuális szerkesztőségi kedvencünk:

A Honeybeast koncertekről bővebb infókért ide kattints.

A lead kép forrása: Facebook.com/ Honeybeast