Horányi Juli SIX

Horányi Juli és Nika is szerepel ősszel a Madách Színházban

A Madách Színház egészen egyedi darabot tűz idén ősszel műsorra 'SIX' címmel. A szereplők többek között: Horányi Juli, Veres Mónika Nika, Muri Enikő, Peller Anna, Gallusz Niki, Herceg Erika, Hien, és Singh Viki is.

A Madách Színház egészen egyedi darabot tűz idén ősszel műsorra ‘SIX’ címmel. A szereplők többek között: Horányi Juli, Veres Mónika Nika, Muri Enikő, Peller Anna, Gallusz Niki, Herceg Erika, Hien, és Singh Viki is.

Horányi Juli kapcsán már többször írtunk mi is (itt olvashatod – A szerk.), hiszen már több, mint egy éve hangoztatja markáns véleményét a „nőként a zeneiparban’ témát illetően. Legutóbb Tóth Andi karrierje kapcsán emelt szót, aki bejelentette, felhagy énekesnői tevékenységével. Horányi Juli a Sztárban Sztár kapcsán is kiemelte, mennyire örül és fontos számára, hogy a TV2 idei évadában a Top3 helyezett nő volt, és hogy Gubik Petra lehetett az első női győztes 8 évad után.

Természetesen az énekesnő szakmán belül és kívül is kap hideget-meleget véleménye hangoztatásáért, amelyre az alábbi módon is reagált már Instagram-oldalán:

Egyik legutóbbi híre szerint ő is szerepet kapott többek között Veres Mónika Nika mellett (akiről korábbi anyagainkat itt és itt is eléred – A szerk.) a Madách Színház egyik őszi darabjában, a ‘SIX’-ben, Aragóniai Katalin szerepében.

Kívánjuk a legjobbakat mind a darab készítéséhez, színpadra viteléhez, mind a fent említett összes énekesnőnek a továbbiakban!

A lead kép forrása: Facebook.com / Horányi Juli