Sztárban sztár leszek! – Oláh Vivien esett ki, Köllő Babett ruhája mindent vitt!

A november 12-i adásban Oláh Vivien a Bee Gees frontembereként állt színpadra. Mindeközben Köllő Babett szürreális ruhakölteményével hódított zsűritagként.

Újabb versenyző búcsúzott a Sztárban sztár leszek! idei évadától, így már csak hét énekes van versenyben a TV2 sikerműsorában.

A november 12-i adásban Váradi Jani Justin Timberlake-ként, Karapancsev Kristóf Szikora Róbertként, Nagy Alexa Whitney Houstonként, Szologjan Edgar a Vaya Con Dios énekesnőjeként, Halász Rebeka Boy George-ként, Széchenyi Lili Elle Kingként, Oláh Vivien a Bee Gees frontembereként, míg Tasi Dávid Column Scottot alakítva állt színpadra.

Ám mint mindig, most is búcsúzni kellett valakitől. Két hete Bányai Noémi búcsúzott, november 12-én Váradi Jani – Pápai Joci versenyzője – és Oláh Vivien – Tóth Gabi csapatának tagja – között dőlt el, kit szeretnének továbbjuttatni a nézők, s szavazataik alapján végül Oláh Vivien számára ért véget a verseny.

„Azt kell mondanom, ezek voltak életem legszebb pillanatai, meg hogy ezeket az embereket megismerhettem, és hogy ennyire jó csapat voltunk. Nagyon szeretlek titeket, és menjetek tovább, ti vagytok a legjobbak a szememben! Nagyon köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, imádtam itt lenni!”

– búcsúzott Vivien.

A show zsűri-extrája egyértelműen Köllő Babett ruhája volt, mely Kiss Márk stylist és divattervező munkáját dicséri.

A színésznő egy színátmenetes, rózsaszínből szürkébe hajló, madárszobrokkal díszített szatén ruhában foglalt helyet a zsűripultban. A madárkák úgy lettek a ruha különböző részeihez rögzítve, mintha röptükben emelnék meg azt.

A ruha mesebeli, szürreális hatást kelt. Kifejezetten célom volt, hogy letisztult, könnyed és egyszerű benyomást keltsen, mintha nem is szabott-varrott, szerkesztett ruháról lenne szó” – árulta el a tervező.

A műsort folyamatosan nyomon követjük, itt, itt és itt éred el legutóbbi cikkeinket a témában.

Érdeklődve várjuk a következő adás produkcióit és ruhakölteményeit!