Maga Zoltán 16.újévi koncertje

Meglepetésvendégek Mága Zoltán XVI. Budapesti Újévi Koncertjén

A Nemzet Színészei mellett nemzetközi hírű művészekkel és a magyar könnyűzenei élet ismert szereplőivel lép színpadra Mága Zoltán hegedűművész Budapesti Újévi Koncertjén január elsején a Budapest Arénában - közölték a szervezők az MTI-vel. Mint a közleményben olvasható: "Az est fő üzenete a béke és az összefogás lesz".

A Nemzet Színészei mellett nemzetközi hírű művészekkel és a magyar könnyűzenei élet ismert szereplőivel lép színpadra Mága Zoltán hegedűművész Budapesti Újévi Koncertjén január elsején a Budapest Arénában – közölték a szervezők az MTI-vel. Mint a közleményben olvasható: „Az est fő üzenete a béke és az összefogás lesz”.


Mága Zoltán hegedűművész tizenhatodik alkalommal megrendezendő újévi koncertjén színpadra lép idén Molnár Piroska, Udvaros Dorottya, Lehoczky Zsuzsa, Bodrogi Gyula, Szacsvay László és Cserhalmi György, a koncertet a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar és a Budapesti Gipsy Virtuózok kíséri, és többszáz fős felnőtt- és gyermekkórus, valamint tánckar is közreműködik a produkcióban.

A szervezők tájékoztatása szerint 2024-ben a gála fő üzenetéhez kapcsolódva kárpátaljai, erdélyi, vajdasági és felvidéki gyerekek a koncert művészeivel közös produkcióban állnak ki Európa és a világ békéjéért.


Az eseményen a hagyomány részeként átadják a Budapesti Újévi Koncert magyarországi és nemzetközi gáladíját, amelyet a Hollóházi Manufaktúra által egyedi tervek alapján készített nagyértékű porcelánhegedű jelképez.
Mága Zoltán egy délutáni ráadás koncertet is ad majd az orvosoknak, ápolóknak, szociális intézmények munkatársainak, civil és karitatív szervezetek munkatársainak, pedagógusoknak, rendőröknek és katonáknak, köszönetképpen egész éves áldozatos munkájukért.

Forrás: MTI

A lead kép forrása: Facebook.com / Mága Zoltán