Őrületes születésnapi koncertre készül Korda György és Balázs Klári

Korda György és Balázs Klári idén májusban ad nagykoncertet Korda 85 elnevezéssel – Korda György 85. születésnapja alkalmából – a Papp László Sportarénában.

Korda György és Balázs Klári idén május 11-én ad nagykoncertet Korda 85 elnevezéssel – Korda György 85. születésnapja alkalmából – a Papp László Sportarénában.

A házaspár korát meghazudtoló módon aktív, példát mutatnak stílusból és eleganciából, s óriási tisztelet övezi őket korosztálytól függetlenül. A születésnapi koncert előtt egy időre elvonultak a nyilvánosság elől, kevesebb fellépést vállalnak, hogy szellemileg és fizikailag is a legjobb formájukat tudják hozni a nagy napon. A felkészülést olyannyira komolyan veszik, hogy énektanárhoz is járnak.

„2024-ben lényegesen kevesebb koncertet vállaltunk májusig, mint az elmúlt években, mert pihentek szeretnénk lenni a nagy bulin. Így kevesebb terhelést kapnak a hangszálaink, amiket ugyanúgy edzésben kell tartani, mint bármelyik izomcsoportot. Diétába kezdtem, mert a koncertig szeretnék 5 kilótól megszabadulni. Igyekszem az édességgel csínján bánni, kerülöm a sok szénhidrátot. Emellett sokat alszunk, és hát nem örülök neki, de kevesebbet is kártyázom”

– magyarázta Korda.

A nagyszabású koncerten olyan slágereket is hallhatunk majd a Fonogram Életműdíjas sztárpártól mint a „Reptér„, a „Lady N”, a „Mamma Maria” vagy az 1958-ban született az első sláger, a ‘Szeretni kell’!, a fergeteges retró hangulat tehát garantált.

Nincs még jegyed a koncertre? ITT megvásárolhatod, ha sietsz! További programokért pedig KATTINTS IDE!

Tudtad?
Korda György eredeti neve Klein György. Hatalmas szerencsével élte túl a zsidóüldözést, de amikor ’58-ban jelentkezett a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, az édesapja azt mondta, hogy a Klein névvel nem sok esélye lesz a művészi pályán. Végül ő javasolta a jobban csengő Korda nevet, mert a családjuk is arról a környékről származott, ahonnan a világhírű Korda fivérek.