Puskás Peti tejfakasztó

Bulizzunk vagy sem? Ez itt a kérdés: Puskás-Dallos Peti posztja lavinát indított el

Ahogy arról mi is hírt adtunk, Puskás-Dallos Bogi és férje, Puskás-Dallos Peti kisfia Ábel két hete született meg. Az édesapa odáig van kisfiáért és párjáért, teljesen érthető módon. Ám egyik legutóbbi posztja valóságos kommentcunamit indított el az Instagram-oldalán.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, Puskás-Dallos Bogi és férje, Puskás-Dallos Peti kisfia Ábel két hete született meg (itt olvashatod erről szóló cikkünket – A szerk.). Az édesapa odáig van kisfiáért és párjáért, teljesen érthető módon. Ám egyik legutóbbi posztja valóságos kommentcunamit indított el az Instagram-oldalán.

A Puskás-Dallos házaspár boldogságáról, babavárásáról és a közben vállalt, közös televíziós szereplésükről több ízben írtunk mi is (kattints ezekért a tartalmakért ide és ide – A szerk.). Az énekes házaspár két éve fogadott örök hűséget egymásnak és két hete teljessé vált kis családjuk kisfiuk érkezésével.

A fent említett bejegyzés, amelyet az ifjú apuka Instagram-oldalán osztott meg, így szólt:

„A legcsodásabb dolog apukának lenni.
2 hete amióta megszületett Ábel csak nézegetem, ölelgetem, babusgatom a kisbabámat és próbálok gondoskodni anyukájáról is, akit jobban szeretek mint valaha… furcsa lesz pàr nap múlva visszaállni az egész napos munkákba, de szerencsésnek érzem magam, hogy ennyit itthon tölthettem Veletek így a legelején, hogy együtt rázódjunk bele a szülőségbe.
Friss apukaként csak annyit tanácsolhatok a leendő apukáknak( és eskü nem akarom osztani sokat az észt) : ha bent tudtok lenni minél többet vagy még akár aludni is az első napokban a családotokkal, hagyjátok a @@@@@ba azt az idióta tejfakasztó bulit. Mégis csak 9 hónap után megszült egy gyereket a szerelmetek, ha lehetőségetek van rá, legyetek ott velük már a közös élet rajtjánál is, megérdemlik, hogy ez ne a lerészegedésről meg a másnapról szóljon ❤️”
– írja Puskás-Dallos Peti.

Gondolhatjuk, micsoda indulatokat váltott ki, elsősorban férfiak körében a komment szekcióban ez a bejegyzés. Volt, aki úgy gondolta, kifejezetten meg tudja érvelni, miért függ össze egy buli megtartása a tejfakasztással, erre az énekes így reagált:

„Viszont én arra nem emlékszem, hogy bárki is mondta volna a kórházban , hogy a tej megindulása és az alkohol fogyasztás között bàrmi összefüggés lenne. Szóval nem kell bölcselkedni ehhez, mert ez így önmagában teljes hülyeség” – olvashatjuk az újdonsült édesapa gondolatait.

Mi nem törünk pálcát senki feje felett, aki esetleg így kívánja megünnepelni egy új családtag érkezését. És Puskás-Dallos Peti részéről is csak a legjobb szándékot feltételezzük, valamint egész szerkesztőségünk nevében nagyra értékeljük, hogy így támogatja családját.

A lead kép forrása: Facebook.com / Puskás-Dallos Péter