PuskásDallos család kisbaba született

Megszületett a Puskás-Dallos házaspár kisfia

Az énekes sztárpár, Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Péter kisfia szeptember 7-én érkezett meg és az Ábel nevet kapta. Korábban mi is hírül adtuk, hogy a Puskás-Dallos házaspár szülői örömök elé néz, majd már várandósan vezette az RTL 'Celebrandi' című műsorát. Jó egészséget kívánunk az egész családnak!

Az énekes sztárpár, Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Péter kisfia szeptember 7-én érkezett meg és az Ábel nevet kapta. Korábban mi is hírül adtuk (ide kattintva olvashatod előző cikkünket – A szerk.), hogy a Puskás-Dallos házaspár szülői örömök elé néz, majd már várandósan vezette az RTL ‘Celebrandi’ című műsorát. Jó egészséget kívánunk az egész családnak!

A gólyahírről is igen korán értesített minket az énekes sztárpár, amelyről már a kezdetekkor hírt adtunk. Majd legutóbb Danics Dóra, az említett műsorban való szereplése kapcsán írtunk a kisbabájukat váró énekes házaspárról.

Bogi várandósságát tehát félig-meddig az RTL képernyőjén is követhettük, hiszen az RTL ‘Celebrandi’ műsorát vezették férjével közösen. Illetve social platformjaikon is rendszeresen jelentkeztek be pocakos, közös fotókkal is.

Pár órája pedig megosztották az örömhírt ( a posztot ide kattintva érheted el) arról, hogy kisfiúk, Ábel egészségesen világra jött. A büszke édesapa – a The Biebers frontembere- így írja gondolatait kisfia születése kapcsán a Facebook-on: „Megszületett tegnap reggel 4:30-kor a mi kis Ábelünk! Attól féltem mi lesz, ha nem kap el rögtön az apai érzés, amikor megszületsz majd kisfiam… ahogy megláttalak teljes szívemből szeretlek és téged is csodás feleségem, ennél nagyobb boldogság nincs, amit adtok nekem! Köszi mindenkinek azt a rengeteg kedvességet , szeretetet , amit kaptunk tőletek barátaim, családom az elmúlt 9 hónapban! (…)” – olvashatjuk.

Nagyon sok boldogságot, örömet és jó egészséget kívánunk a picinek és az egész családnak!

A lead Kép forrása: Facebook.com / Puskás-Dallos Péter