Janicsák Veca új párja szintén szakmabeli lehet?

Veca nemrégiben egy bulvárlapnak árulta el, hogy újra rátalált a szerelem.

Veca nemrégiben egy bulvárlapnak árulta el, hogy újra rátalált a szerelem. Pontosabban már egy éve boldog párkapcsolatban él, de ezt tudatosan titokban tartotta, és még posztjai sem árulkodtak a közösségi oldalain.

Nem posztolok folyton a közösségi oldalakon. Nincs mit bizonygatnom, és nincs is annyi időm rá. Egy csomószor lemegy a nap, és azt veszem észre, hogy tök jól, tehát vagy boldogan, vagy aktívan, vagy produktívan telt”

– nyilatkozta a Fonogram-díjas énekesnő.

S hogy ki az, aki lángra lobbantotta a szívét?

Az énekesnő nem árulta el párja nevét, ám szakmai berkekben sokan Boncsér Gergely operaénekesre tippelnek, aki a Budapesti Operettszínházban is rendszeresen fellép. A miskolci születésű művész két éve vált el a szintén operetténekes Bordás Barbarától. Akkoriban azt nyilatkozták, kapcsolatuk elfáradt, ráadásul más-más mintákat hoztak otthonról, ami megnehezítette kapcsolatukat.

Veca és szerelme nemrégiben össze is költöztek, és bár mindkettejüknek van gyermeke, ez egyáltalán nem nehezíti meg a közös programokat, remekül menedzselik családi életüket.

Janicsák Veca egyébként 2022-ben a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban versenyzett, nemrégiben részt vett a Sztárboxon, ahol Szabados Ági ellen nyert meccset, valamint fellépett a Csináljuk a fesztivált! zenés showműsorban is, ahol a Kinek mondjam el vétkeimet című dallal vette le a közönséget a lábáról. Ha lemaradtál a produkcióról, most itt megnézheted!

Ha még több kulisszát és hírt szeretnél olvasni a hazai zenei élet szereplőiről, kattints ide és látogass el ide!