Megcsúszott a fürdőszobában, és meghalt Charlie Colin, a Train egyik alapítója

Colin mindössze 58 éves volt, barátja házában szenvedett tragikus balesetet

Ötvennyolc évesen meghalt Charlie Colin, a Train alapító gitárosa. A zenész halálhírét testvére erősítette meg az AP-nek, édesanyja pedig a TMZ-nek árulta el a tragikus haláleset körülményeit.

Elmondása szerint a zenész Brüsszelben volt, egy barátja házára vigyázott épp, amíg az nem volt otthon. Colin a fürdőben vélhetően megcsúszott, elesett, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meg is halt. Holttestére csak később találtak rá akkor, amikor barátja visszatért a házba.

A Traint 1993-ban alapította Colin és Pat Monahan, Rob Hotchkiss, Jimmy Stafford valamint Scott Underwood San Franciscóban. Colin a zenekar legsikeresebb éveiben basszusgitározott a Trainben, többek közt a legnagyobb slágerükben, a Drops of Jupiterben is ő hallható. A Trainből 2003-ban rúgták ki a kábítószerproblémái miatt. Édesanyja szerint az utóbbi időben Brüsszelben zenetanárként dolgozott, nemrég pedig stúdióba vonult egy filmzenés projekt miatt.

Colintól a zenekar Instagramon búcsúzott, a posztban ezt írták, „különleges játéka és csodálatos gitárjátéka nagy szerepet játszott abban, hogy San Franciscóban észrevettek minket.”

Olvasd el legfrissebb külföldi zenei híreinket!

cover: Rodrigo Vaz/gettyimages