Összefogott Tóth Vera és Iván Szandra!

Egyelőre mindketten titokban tartják, mi lett a közös együttműködés zenei gyümölcse, azt azonban Iván Szandra már elárulta: különleges dalt írt Tóth Verának. Olyat, amilyenből az emberek lelke - ebben a háborúkkal teli világban - táplálkozhat, építkezhet.

Épp egy éve, hogy exkluzív interjút adott nekünk a Fonogram-díjas énekes, zongorista, a Ruby Harlem zenekar dalszerzője és frontembere Iván Szandra. A pop, klasszikus, jazz és népzene terepén is otthonosan éneklő művész mesélt – többek között – a Király Lindával való közös, derűs hangulatú munkáról, a Berklee College of Music-nál eltöltött diákéveiről, most pedig Tóth Verával készül valami egészen különleges zenei projekttel.

Ilyen szép a világ… Néha elhiszem, néha nem. De ahhoz, hogy elhiggyem, legalább egy dalt kell, hogy írjunk róla, ehhez pedig kellenek a tehetséges zeneszerzők. Na, találtam is egy szuper művészt, dalospacsirtát Iván Szandra személyében. Most belátást nyehettek egy hangfelvétel kulisszái mögé és egyelőre legyen is ennyi elég:-))) Nemsokára megmutatjuk, hogy mit alkottunk♥️

– tette közzé Instagram oldalán Tóth Vera, s elárulta, hogy a projekt egy sorsszerű találkozás következtében jött létre.

forrás: @szandraivan.rubyharlem

Korábban Király Linda – akiért legutóbb a Dancing with the Stars-ban izgulhattunk – is elismerően nyilatkozott Szandráról, akivel egyébként fél szavakból is megértették egymást, nem csak a Bánj velem szépen című dal közös munkálatai során.

A szálak pedig olyannyira összeérnek, hogy 2024. január 4-én Tóth Vera Király Lindával áll színpadra: a Dívák újéve címmel koncerteznek a Várkert Bazárban a Budapest Jazz Orchestrával.

S, ha mindez nem lenne elég csábító, akkor íme Tóth Veráék családjának legújabb tagja, aki szintén egy sorsszerű találkozásnak köszönhető:

Ha tetszett a cikk és szívesen olvasnál friss zenei híreinkről és programjainkról, látogass el IDE és IDE!

cover: TV2