Trap kapitány

Trap kapitány szívbetegségéről vallott

A Tha Sudras zenekar énekese, a korábban "csak" Trap kapitányként megismert Molnár Tibi is megtalálható a TV2 Sztárban sztár című műsorának fellépői között. A műsor idei évada valóban nagyon színes, és mind megtudhattuk, az énekes részéről kicsit kockázatos is betegsége miatt.

A Tha Sudras zenekar énekese, a korábban „csak” Trap kapitányként megismert Molnár Tibi is megtalálható a TV2 Sztárban sztár című műsorának fellépői között. A műsor idei évada valóban nagyon színes, és mind megtudhattuk, az énekes részéről kicsit kockázatos is betegsége miatt.

Korábban már mi is írtunk a Sztárban sztár legújabb évadáról (itt és itt is olvashatod anyagainkat – A szerk.), amely február 19-én, most vasárnap este indul a kereskedelmi csatornán.

Az énekes a Blikknek adott interjújában elmondta, hogy miért gondolkodik a műsorban való szereplése utáni visszavonulásban. „A beatboxszal, amit még a mai napig csinálok, kísértem előadókat. Ez odáig vezetett, hogy nagyon megerőltettem a rekeszizmaimat, a hasizmomat, és utólag kiderült, hogy a szívemre is ráment mellűri nyomásokkal. Nagyon vissza kell fognom magam, illetve a stresszt is csökkentenem kell az életemben. Valószínűleg a műsor után egy időre vidékre utazom, és megszabadulok a környezetemből is a mérgező emberektől, új életet kezdek, és csak zenélni fogok majd” – magyarázta Molnár Tibi.

Mi jó egészséget és eredményes versenyzést kívánunk Trap kapitánynak!

A lead kép forrása: Facebook.com / Attila Tibor Molnár