Post Malone új dal Chemical

Klipajánló: Post Malone – Chemical

Post Malone tavaly megjelent legutóbbi albuma óta ez az első szerzemény, amit hallhatunk tőle 'Chemical' címmel. Sok mindenen ment át a rapper, többek között kordában tartja az alkohollal való kapcsolatát, ez is hozzájárulhatott fogyásához.

Post Malone tavaly megjelent legutóbbi albuma óta ez az első szerzemény, amit hallhatunk tőle ‘Chemical’ címmel. Sok mindenen ment át a rapper, többek között kordában tartja az alkohollal való kapcsolatát, ez is hozzájárulhatott fogyásához.

Austin Post, művésznevén Post Malone kapcsán szeptemberben egy szomorú baleset miatt írtunk, amikor is színpadi sérüléseket szenvedett, így egy soron következő koncertet is le kellett mondania (itt olvashatod azt a cikkünket – A szerk.).

A rapper nyíltan vállalja, hogy voltak gondjai az alkohollal, de egyrészt a körülötte lévő jó emberek és főként a párkapcsolata segített a nehéz helyzetből kilábalni.

Az utóbbi időben testsúlya is optimalizálódott és legújabb klipjében, amely pop-rockos hangzású, rádióban könnyen hallgatható verzióra sikerült, meg is csodálhatjuk azt:

A rappernek készül az ötödik nagylemeze – egyelőre név nélkül – , ez a dal is erre kerülhet majd fel.

A lead kép forrása: Facebook.com / Post Malone