Azahriah duplázik a Puskás Arénában

Azahriah dupla Puskás Aréna koncertet ad tavasszal

Azahriah, azaz Baukó Attila kapcsán elképesztő számokban lehet gondolkodni, hiszen ahova ez a 21 éves fiú koncertezni megy, teltházzal muzsikál. Legutóbb arról adhattunk hírt, hogy európai turnéban is gondolkodik. Egyelőre "csak" a Puskás Arénába vettek 40.000-en jegyet az előadására, emiatt május 25. mellett május 26-án is fel "kell" lépjen közönségének.

Azahriah, azaz Baukó Attila kapcsán elképesztő számokban lehet gondolkodni, hiszen ahova ez a 21 éves fiú koncertezni megy, teltházzal muzsikál. Legutóbb arról adhattunk hírt (itt olvashatod cikkünket- A szerk.), hogy európai turnéban is gondolkodik. Egyelőre „csak” a Puskás Arénába vettek 40.000-en jegyet az előadására, emiatt május 25. mellett május 26-án is fel „kell” lépjen közönségének.

Adott egy srác, aki 21 évesen nemcsak a Budapest Parkot, a Sziget Nagyszínpadot és a Papp László Budapest Sportaréna színpadát hódította már meg, hanem milliók szívét. Azahriah 2024. május 25-i Puskás Aréna koncertjére valóban úgy vették a jegyet a rajongók, „mintha nem lenne holnap” (imádjuk a hvg.hu szalagcímét).

A jegyértékesítés tegnap délelőtt 10 órától indult meg a májusi koncertre, amelynek nemcsak lefagyott jegyértékesítő rendszer, hanem két rekord is lett az eredménye. Ugyanis Azahriah az első magyar fellépő, aki szerepel a felújított Puskás Aréna színpadán, és a nagy népszerűségének köszönhetően egyből dupla koncertet is ad. Hiszen egy nap alatt az összes jegy elkelt az eseményre, így menedzsmentjével együtt ma boldoggá tették a többi rajongót, aki esetleg első ízben lecsúszott a vásárlásról.

Figyelem: 2023. október 13-án, pénteken 10:13-kor újraindul a jegyértékesítés Azahriah második tavaszi koncertjére, 2024. május 26-ára. Jegyekért majd ide kattints.

Azahriah kapcsán írt korábbi anyagainkat itt és itt éred el (A szerk.).

A lead kép forrása: Facebook.com / Azahriah