Visszaszámlálás: már csak 34 nap az Azariah-koncertig!

Azariah, azaz Baukó Attila 2024 tavaszán – május 24-én, 25-én és 26-án – három koncertet is ad a Puskás Arénában. Erre Magyarországon eddig még egyáltalán nem volt példa, éppen ezért a hazai zenei szcéna kiválóságai – többek között a Quimby, Majka és Varnus Xavér is – egy emberként ismerték el azt, amit ez az énekes eddig elért.

Azi mindegyik estére grandiózus látványt és meglepetést ígér, a fellépésig pedig folyamatosan dolgozik új dalain. Legutóbb húsvétkor rukkolt elő legújabb szerzeményével, a Cipoe című dalával, amelyben ismét kemény társadalomkritikákat fogalmazott meg a világról. Az ehhez forgatott videóklip a YouTube-on ismét rengeteg emberhez eljutott, pár óra alatt több mit kétszázezren tekintették meg, ám az énekes mégis úgy döntött, hogy privátra állítja a klipet.

„Leszedtem az új klipet, mikor ki lesz cserélve alatta a szarrá kompresszált audió egy rendesre, akkor visszateszem. Addig is hallgassátok Spoty-n” 

– indokolta meg a döntést Instagram-oldalán. Azóta a klip újra megtekinthető a YouTube-on:

Baukó Attila ‘Azariah‘ pályafutását youtuberként kezdte, énekesként és dalszerzőként 2021-ben lépett először színpadra. Nyert az MTV EMA helyi előadó kategóriájában, és a OneRepublic előzenekaraként színpadra állhatott a Hősök terén, 2023 novemberében tízállomásos turnét nyomott végig, és egyre inkább úgy tűnik, külföldön is szép karriert futhat be.

Ne feledjétek: május 24., 25., 26., – Azariah-koncertek a Puskás Arénában! Még több programért kattints IDE!

cover: Kiss Annamarie