Megdöbbentő: Azahriah visszavonul

YouTube-oldalán osztotta meg a hírt Azahriah, hogy hamarosan visszavonul. A zenész megköszönte az elmúlt három év „pörgését”. A rajongóknak viszont nem kell aggódniuk, hogy sokáig Azahriah nélkül maradnak, hiszen november végén megjelenik a sikeres fiatal zenész történetét bemutató egész estés film, a Mi vagyunk Azahriah.

„Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyretenni, gondolkozni, változtatni, de legfőképpen tanulni tovább és fejlődni.

– írta a YouTube-csatornáján közzétett üzenetében Azahriah, s hozzátette:

„Nem tudom, mikor találkozunk legközelebb, de biztosan érzem, hogy az a jelenés nagyobb lesz, mint bármi eddig.”

Fotó: Zsolnai Péter

Érkezik az Azi-film

Ahogy az énekes fogalmazott:

„November végén jön a film/pusi koncertfilm most meg lemegy az EU tour, aztán egy darabig felszívódok. Nagyon vigyázzatok magatokra keressétek a saját utatok és minden erőtökkel a fejlődésen legyetek, szeretettel/megértéssel álljatok embertársaitokhoz”

-üzente rajongóinak.

Meg április elején robbant a hír, miszerint teljesen titokban elkezdtek dolgozni egy filmen, amely hazánk jelenleg egyik legkiemelkedőbb és legnépszerűbb előadójának, Azahriah-nak az életútját mutatja be. A projekt minden nagyobb felhajtás nélkül került fel az idei mozis bemutatók közé Mi vagyunk Azahriah címmel. A napokban egyébként kikerült a film előzetese is. A Mazzag Izabella rendezésében készült film november 28-án érkezik a mozikba.