Sztárban sztár leszek! – Ismert énekesekkel duetteznek a versenyzők

Vasárnap este a Sztárban Sztár leszek! 9. élő showjában a hat versenyben lévő énekes egy külföldi és egy magyar dalt ad elő, utóbbit az eredeti előadóval közösen. Kiderült kik lesznek az ismert előadóművészek!

Köllő Babett csapatából legutóbb Oláh Vivienn esett ki, a szintén Babett által mentorált Nagy Alexa azonban még versenyben van. Nyilatkozataiban is gyakran hangsúlyozza, hogy eddigi produkciói közül azt tartja az egyik legmeghatározóbbnak, amikor Doja Cat bőrébe bújt. Ezúttal a többszörös Fonogram- és EMeRTon-díjas énekesnővel, Zsédával lép színpadra.

forrás: TV2

Tasi Dávid – szintén Köllő Babett sármos versenyzője – karakteres hangja mellett többször megmutatta, hogy a színpadon is mennyire férfias jelenség. Emellett pedig női karaktereket megformálva, számos vicces pillanatot okozott már a nézőknek, úgy, mint: Zoltán Erika, Postásy Juli, vagy mikor a C’est La Vie együttes egyik oszlopos tagját vitte színpadra. Ezúttal Rácz Gergő énekes-dalszerzőt alakítja.

Majka a mostani évadban is nagy gonddal válogatta ki versenyzőit. Egyikük, Karapancsev Kristóf, – aki a legutóbbi adásban egészen elképesztően alakult át Freddy Mercury, korábban pedig Sam Smith hasonmásként nyűgözte le a közönséget – most a Hooligans együttes énekesét, Csipát fogja utánozni, és a rockerrel együtt lép színpadra.

Majka másik versenyzője, Szologjan Edgár nemrég igazán emlékezetes Elvis Presley volt, de még annál is meglepőbb volt Pavarotti bőrébe bújva. A fiatal énekesről kevesen gondolták, hogy egy operarészlet sem fog ki rajta, ehhez képest adásgyőztes lett. A most vasárnapi showban Freddiet, a 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi előválogatójának győztesét testesíti meg.

Tóth Gabi – aki a idei évadban párjával, a Fricska együttes táncosával is fellépett – csapatából Halász Rebeka van még versenyben. Az egyik legemlékezetesebb alakításában Cee Lo Green-ként állt színpadra. A törékeny tapolcai lány talán eddigi leghosszabb rákészülése volt az aznapi élő showra, ugyanis a 100 kiló fölötti karakter átalakulásához közel 4 órát kellett eltöltenie az előkészületekkel. Ezúttal Opitz Barbi énekesnő alteregója lesz.

Pápai Joci – akinek csapatából került ki a tavalyi győztes, Kökény Dani – nagy favoritja a 19 éves Széchenyi Lili. A fiatal lány szinte berobbant Kovács Kati dalával, és legutóbb is adásgyőztes volt Rúzsa Magdiként, de felejthetetlen volt az a pár perc is, amikor Adele: When we were young című dalát adta elő. Lili, aki Széchenyi István ükunokája már most izgatott, hogy az ország egyik legnépszerűbb énekesnőjével, Schoblocher Barbarával, a Blahalouisiana együttes énekesnőjével lép színpadra.

A verseny tehát egyre élesedik, a győztes 2023-ban nem csak az ország legsokoldalúbb előadója címével gazdagodik, hanem 20 millió forint készpénzzel, továbbá egy 10 millió forint értékű autóval is. Sztárban Sztár leszek! 9. élő show november 26-án 18:55-től a TV2-n! A Sztárban Sztár leszek! műsor kapcsán készült korábbi anyagainkat itt, itt, itt és akár itt is el tudod olvasni.

Nézd meg Király Linda és Tasi Dávid duettjét!

@vargamateavideos

Tasi Dávid és Király Linda:You Are The Reason.#fy #hungary #foryou

♬ eredeti hang – TikTok_Fernando